Tânăr de 24 de ani, depistat în plină ilegalitate de jandarmii din Olt/ FOTO

În timp ce executau o serie de acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de încălcare a normelor legale privind regimul piscicol pe râul Olt, jandarmii olteni au depistat, duminică dimineață, în jurul orelor 05.00, un bărbat în vârstă de 24 de ani în timp ce desfăşura pescuit ilegal.

Bărbatul a fost descoperit desfășurând activităţi de pescuit comercial în râul Olt, în dreptul localităţii Ipoteşti, cu unelte de pescuit comercial de tip setcă confecţionate din plasă monofilament şi trifilament, în lungime totală de 1100 metri liniari, fără a deţine autorizaţie în acest sens, folosindu-se de o barcă de cauciuc.

„Jandarmii olteni au întocmit actele de constatare pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura. Uneltele de pescuit şi barca de cauciuc au fost ridicate de la făptuitor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean, locotenent-colonelul Iulian Mihai.

Documentele întocmite de către jandarmi şi bunurile ridicate au fost predate organelor de urmărire penală competente, pentru continuarea cercetărilor.

Uneltele de pescuit şi barca de cauciuc au fost ridicate de la făptuitor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here