Ce avere are Ioana Bran, ministrul care ţine diurna de hrană a sportivilor la 25 de lei pe zi din motive de “dietă”

Sursa foto: b1.ro

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a şocat întreaga lume sportivă când, întrebată de ce diurna canotorilor este de doar 25 de lei pe zi, a încercat să explice că suma este în regulă pentru că aceştia trebuie să ţină dietă.

Dacă e să ne uităm la averea ministrului de doar 31 de ani ar trebui să ne întrebăm cum această vede suma de 25 de lei drept una care să ajungă. Aceasta are în conturi aproximativ 200.000 lei, mai are de recuperat o datorie de 30.000 lei de la o persoana fizică, mai are un apartament de 100 mp în Satu Mare şi circulă cu un Audi din 2010.

Înainte să fie numit ministru, ea a a fost aleasa deputat, funcţie pentru care a încasat anul trecut peste 147.000 lei, iar dobânzile bancare i-au mai adus aproximativ 875 lei.

Dacă e să facem un calcul, doar din dobânzile bancare ar putea acoperi hrana unui canotor pentru o lună, , conform stirilekanald.ro.

Ioana Bran vine şi dintr-o familie obişnuită cu mulţi bani. Aceasta este mezina milionarului Ioan Bran din Satu Mare, deţinătorul Distileriilor Bran din Satu Mare, care produc palincă, rachiu, dar şi alte băuturi spirtoase pe care le livrează în hoteluri de patru şi cinci stele din Bucureşti. Fratele său a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare într-un dosar de mită realizat de procurorii DNA.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here