Protest fără precedent în Olt: angajați ai DJST au intrat în GREVĂ GENERALĂ

Sursa foto: romaniatv.net

Angajaţii Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Olt nu fac excepție și se alătură protestelor colegilor din țară, intrând, miercuri, în grevă generală.

„Atât eu, cât şi colega mea, am decis să intrăm în grevă generală, pentru a fi alături de colegii din ţară. Avem foarte mult de lucru în această perioadă, însă am decis să sistăm orice activitate, pentru că suntem întrutotul de acord cu revendicările de la nivel naţional. Solicităm egalizarea salariilor la nivelul maxim aflat în plată pentru funcţii similare”, a declarat, pentru gazetanoua.ro, Gabriela Răduţescu, inspector DJST Olt, membru al Sindicatului Naţional Sport şi Tineret.

Salariaţii din unităţile subordonate Ministerului Tineretului şi Sportului, cluburi sportive municipale, DJTS-uri, case de cultură ale studenţilor, complexuri sportive naţionale, au intrat în grevă generală, miercuri dimineaţă, până la soluţionarea problemelor legate de inechităţile salariale comparativ cu restul bugetarilor.

Tot miercuri, ar urma să aibă loc prima rundă de negocieri pentur noul contract colectiv de muncă la nivelul grupului de unităţi din Ministerul Tineretului şi Sportului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here