Tot mai multe cazuri de oameni care conduc autoturisme fără să dețină permis, în Olt

Polițiștii din Olt au depistat în trafic, într-o singură zi, marți, mai multe persoane conducând autovehicule, deși nu dețineau permis de conducere.

Un prim caz descoperit de polițiști a fost în orașul Corabia, unde oamenii legii au depistat un bărbat, de 55 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere.

Tot marți, pe raza comunei Vişina, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism, deși nu deține permis de conducere.

Și pe raza comunei Mihăeşti polițiștii au depistat un bărbat, de 50 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism chiar dacă nu a urmat cursurile unei școli de șoferi și nu a ajuns să dețină necesarul permis de conducere.

„În urma acestor constatări, polițiștii au întocmit dosare penale, cercetările continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

În aceeași zi, polițiștii au depistat în trafic, un bărbat, de 58 de ani, din comuna Brastavățu, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza comunei de domiciliu, având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată.

Polițiștii efectuează în acest caz cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here