Trei bărbaţi au murit într-o fântână pe care încercau să o cureţe. Unul dintre ei avea doar 25 de ani

Sursa foto: romaniatv.net

Pompierii de la ISU Timiş au fost solicitaţi să intervină în localitatea Jupani, marți seară, pentru salvarea a trei persoane dintr-o fântână. După o intervenţie contracronometru, oamenii au fost scoşi la suprafaţă, dar din păcate pentru ei nu s-a mai putut face nimic. 

Pompierii Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Timişoara au intervenit, marţi seara, pentru salvarea a trei persoane căzute într-o fântână, în localitatea Jupani, pe care cel mai probabil încercau să o curețe.

Este vorba de un tânăr de 25 de ani, de tatăl său de 54 de ani şi un vecin, de 36 de ani. Conform poliţiştilor timişeni, primul care a intrat în fântână a fost tânărul de 25 de ani, apoi a intrat şi tatăl, pentru a-i duce o pompă. Când a văzut că cei doi nu mai răspund, un membru al familiei a chemat un vecin, care a intrat şi el în fântână şi nu a mai răspuns.

Din păcate, pompierii i-au scos pe cei trei bărbaţi inconştienţi din fântână, iar echipajele medicale au făcut manevre de resuscitare, la care însă nu au răspuns.

Din primele informații se pare că doi dintre bărbați au coborât în fântână pentru a o curăța. Salvatorii presupun, însă, că s-au intoxicat cu monoxid de carbon și și-au pierdut cunoștința.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here