O victimă a bătăii dintre Clanul Sportivilor și rromii din Slatina a intrat în COMĂ/ Măsuri speciale ale Poliției în oraș!

Una dintre victimele scandalului care a avut loc duminică seară, în cartierul Progresul din Slatina, între membrii Clanului Sportivilor și mai mulți rromi din strada Panselelor, a intrat în comă. Este cauza care a dus la măsuri speciale luate de Poliție, care a instituit zone speciale de siguranță publică, patrulate de echipaje de polițiști și jandarmi și unde, dacă se impune, vor interveni și mascații SAS.

Cel care a intrat în comă după loviturile primite în scandal, cunoscut sub numele de Hanțu, se află la Secția Neuroghirurgie din cadrul Spitalului Craiova, potrivit realitateaoltului.ro, care mai arată că trei dintre bătăuși au fost plasați sub control judiciar.

În urma scandalului, Poliția Olt a luat măsuri speciale, care a instituit zone speciale de siguranță publică, patrulate de echipaje de polițiști și jandarmi și unde, dacă se impune, va interveni și grupă de intervenție din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS).

„Pentru prevenirea unor astfel de fapte și pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică pe raza municipiului Slatina, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt a dispus instituirea unei zone speciale de siguranță publică.

În cadrul acesteia vor acționa în sistem integrat polițiști din cadrul Poliției municipiului Slatina și efective de jandarmi.

Dispozitivul de ordine publică va fi direcționat în zonele cele mai sensibile din cartierul Progresul, și zona va fi asigurată și de către o grupă de intervenție din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu

În cartierul Progesul din Slatina a fost scandal mare duminică seară. Zeci de persoane, membrii ai Clanului Sportivilor și mai mulți rromi, s-au bătut pe străzile Garoafelor și Panselelor. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale pe care le-au primit la spital.

Victimele au fost însoțite la Urgențe de zeci de rude.

Conflictul, pornit în jurul orei 22.00, a fost stins de polițiști și jandarmi luni dimineață, în jurul orei 01.40.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here