Record la încălcarea legii pe șoselele din Olt, înregistrat de un șofer. Ce a făcut acesta/ FOTO

Un șofer din Olt a stabilit, duminică seară, un record de viteză pe șoselele județului, cu mult peste limita legală, conducând cu 157 de km/oră. El a fost prins de polițiști și pedepsit exemplar.

Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, din comuna Pîrșcoveni, care a fost prins conducând cu viteza-record pe raza localității Slătioara. Oamenii legii i-au dat o amendă zdravănă și l-au lăsat fără permis pentru o perioadă de 90 de zile.

„În urma acțiunii desfășurate în acest weekend, polițiștii rutieri au depistat în trafic un conducător auto, de 39 de ani, din comuna Pîrșcoveni, în timp ce se deplasa pe raza localității Slătioara, cu viteza de 157 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă contravențională, iar că măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pe 90 de zile. 

Valoarea amenzii prevăzută pentru această fapta este cuprinsă între 1305 lei și 2900 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

De altfel, polițiștii Serviciului Rutier au aplicat, săptămână trecută, 517 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea limitei legale de viteză, 49 de șoferi fiind lăsați fără permisul de conducere pentru trei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here