Darius Vâlcov, atac total la nașu’ Gușă: Realitatea TV fură de la stat 7 dolari pe minut!

Fostul primar al Slatinei și ministru al Finanțelor Darius Vâlcov, actualul consilier al premierului Dăncilă și eminența cenușie a programului economic al PSD, acuză Realitatea TV că fură de la stat, pentru că nu-și plătește datoriile, potrivit b1.ro.

“Trustul Realitatea TV “fură” de la stat 7$ pe minut, adica 9000$ pe zi. In fiecare zi, aceste sume se adauga la datoria imensa, acumulata deja. Sunt de 7 ani in insolventa, desi legea permite maxim 3”, a scris Vâlcov, pe Facebook.

În aceeași postare, Vâlcov i-a numit ”escroci” pe cei de la Realitatea.

La începutul lunii februarie 2018, Darius Vâlcov a fost condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani. Totodată, Curtea Supremă a dispus confiscarea sumei de 6,2 milioane de lei, după cum a informat B1 TV.

Deţinătoarea Realitatea TV și Realitatea FM înregistra la data de 30 iunie 2017 obligaţii restante la bugetele de stat în valoare totală de aproape 24 milioane de euro (109,4 milioane de lei), arată datele ANAF, citate de paginademedia.ro, potrivit b1.ro.

Consultantul politic Cozmin Gușă, cel care controlează Realitatea TV, a fost nașul de cununie al cuplului Darius Vâlcov – Lavinia Șandru. Cei doi s-au despărțit după ce Vâlcov a intrat în vizorul DNA, în primul dosar în care a fost trimis în judecată pentru fapte de corupție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here