Polițiștii din Olt, acțiuni în stradă pentru prevenirea infracțiunilor de furt/ FOTO

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității al IPJ Olt au desfășurat, luni, în centrul Slatinei, o acțiune de prevenire a furturilor, oferindu-le oamenilor informații și pliante. La activitate au participat și specialiști din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Olt.

Polițiștii au abordat, deopotrivă, tineri și vârstnici, dar și comercianți, cărora le-au oferit recomandări referitoare la minime măsuri de siguranță pe care trebuie să le cunoască și să le adopte pentru a nu deveni victimele furturilor de orice tip.

„Polițiștii au distribuit peste 150 de materiale cu conținut educativ-preventiv și le-au recomandat cetățenilor măsuri de protecție, subliniind totodată, importanța adoptării unei atitudini preventive în scopul reducerii riscului victimal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Alături de polițiști au participat și specialiști din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Olt, care le-au vorbit tinerilor, în special, despre prevenirea consumului de substanțe cu efecte psihoactive.

Oamenii legii le reamintesc oamenilor faptul că prin respectarea unor măsuri elementare de precauție, se pot proteja și îi pot descuraja pe infractori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here