Dăncilă: Urez “La mulți ani” tuturor marinarilor militari și civili

Sursa foto: evenimente-constanta.ro

Premierul Viorica Dăncilă a trasmis, miercuri, cu prilejul Zilei Marinei Române, un mesaj tuturor marinarilor militari și civili prin care le urează La mulți ani.

“15 august este o zi cu semnificații puternice pentru români: prăznuirea Adormirii Maicii Domnului și Ziua Marinei Române.

Gândul meu se îndreaptă astăzi spre marinarii militari și civili, spre toți cei care s-au dedicat domeniilor cu specific naval. Sub drapelul național, ei aduc zi de zi noi sensuri și înțelegeri profunde devotamentului, curajului, profesionalismului.

Prin participarea la exercițiile multinaționale alături de partenerii din Alianța Nord-Atlantică și contribuția activă la implementarea măsurilor colective de securitate ale Alianței, militarii din Forțele Navale Române aduc cinste României.

Urez “La mulți ani” tuturor marinarilor militari și civili! Sfânta Fecioara Maria, protectoarea marinarilor români, să vă ocrotească și să vă călăuzească drumul spre casă, spre familie și toți cei dragi!”, se arată în mesajul premierului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here