Furtuna a cauzat pierderi la Slatina/ Un copac a căzut peste o mașină parcată, distrugând-o/ FOTO+VIDEO

O furtună de scurtă durată a doborât un copac peste un autoturism parcat pe strada Nicolae Titulescu din Slatina. Mai multe localități din Olt s-au aflat, duminică seară, sub atenționare nowcasting Cod Galben de frecvente descărcări electrice, ploi, grindină de mici dimensiuni și intensificări de scurtă durată ale vântului.

La fața locului au ajuns pompierii care, folosind o drujbă, au îndepărtat copacul care a distrus mașina parcată.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, au intervenit în municipiul Slatina, strada Nicolae Titulescu, pentru îndepărtarea unui copac căzut peste un autoturism parcat.

Militarii au acționat cu o drujbă din dotarea autospecialei și au îndepărtat copacul care a avariat autoturismul în partea frontală.

Au fost afectate parbrizul autovehiculului, capota, aripa stânga-față și anvelopa stânga-față”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Victor Enuș.

Mai multe localități din Olt s-au aflat, duminică, sub atenționare nowcasting Cod Galben de vreme severă imediată.

Avertizarea a fost valabilă de la ora 18:50 până la ora 20:00, meteorologii vorbind de „frecvente descărcări electrice, averse de până la 25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului și, ca fenomen asociat, posibil grindină de mici dimensiuni.

Au fost vizate localitățile Slatina, Piatra-Olt, Curtișoara, Găneasa, Valea Mare, Strejești, Pleșoiu, Bobicești, Teslui, Slătioara, Priseaca și Milcov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here