Pagina de facebook a hotelului Athenee Palace, asaltată după declaraţia lui Dragnea despre asasini: ‘4 stele că i-ați cazat. Nu v-am dat 5 că nu și-au dus misiunea la capăt!’ (FOTO)

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a afirmat, marţi seară, că anul trecut s-a încercat asasinarea sa, susţinând că patru bărbaţi au venit special pentru această misiune în România şi s-ar fi cazat la Athenee Palace Hilton din Bucureşti.

„Am avut anul trecut în aprilie o tentativă de a fi omorât. Au venit 4 români în România, cazați la Athenee Palace, am scăpat. Asta nu înseamnă că o să-mi iau pază. Au ajuns în preajma mea. Suntem într-un stat mafiot. Știu cine îi plătise, un om foarte important în lume. Nu știu ce s-a întâmplat cu cazul”, a declarat, la Antena 3, Liviu Dragnea.

Întrebat dacă omul celebru la care face referire este George Soros, Dragnea a dat un răspuns evaziv. „Nu, nu mă gândesc la el. El se gândeşte la mine”, a afirmat Dragnea.

Românii au reacţionat şi au făcut, pe internet, o serie de glume pe seama declaraţiei lui Dragnea.

Mai mult, pagina de Facebook a Athenee Palace a fost luată cu asalt de internauţi miercuri dimineaţă, aceştia postând recenzii și comentarii legate de declarația liderului PSD.
Mulți internauți au dat ironic recenzii negative, motivând că cei patru asasini nu și-au îndeplinit misiunea, potrivit ziare.com.

Redăm, mai jos, câteva dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a hotelului:

– I do not recommend this hotel. Mister Dragnea said that four assassins staid here last year in april. I am afraid of assassins! (Nu recomand acest hotel. Domnul Dragnea a spus că patru asasini au stat aici anul trecut in aprilie. Mie îmi e frică de asasini, n.r.).

– Sper că cei 4 s-au simțit bine.

– Frica de „asasini plătiți” cazați la hotel, Dragnea așa spune că cei „4 asasini plătiți” au fost cazați 3 săptămâni la acest hotel. Când veți lua măsurile necesare, mă voi caza în hotelul dumneavoastră, dar până atunci….

– Aud că în aprilie anul trecut ați cazat aici 4 incompetenți!!! va rugăm pe viitor să vă selectați mai atent clientela! la prețurile dvs avem pretenția să avem măcar o companie de oameni competenți…

– Mulțumesc celor 4 băieți pentru bunele intenții în legătură cu dl Dragnea.

– 4 stele că i-ați cazat. Nu v-am dat 5 că nu și-au dus misiunea la capăt.

– Această locație merită între 4-5 stele.

– Pentru că găzduiți doar oameni de treabă: -) Way to go.

– Va recomand ca pe viitor să-l atrageți pe Dragnea la hotel, să-i ajutați puțin pe cei patru amatori!.

– Îmi place! Cazați grupuri de 4! Data viitoare, va rog mult să îi sprijiniți în misiune… ca să nu mai rateze! Poate vă gândiți să cazați grupuri mai mari, în caz că unii ratează iar…E pentru binele României și al hotelului, indirect! Bravo!.

– 4, one for each assassin accommodated there last year în April (4 stele, una pentru fiecare asasin cazat anul trecut în aprilie.)

– Like pentru cei 4 băieți. Mai multă atenție data viitoare.

– Vă rugăm ca în viitor să asigurați facilitățile necesare și pentru lunetişti.

– Recomand hotelul. Dacă 4 asasini au putut sta atât de confortabil la acest hotel încât să greșească misiunea de a-l omorî pe Daddy… Confort, nu alta!.

– Dracnea zice că la voi în ogradă s-a pus la cale o tentativă de asasinat, cine sunt eu să nu-l cred? Au dormit în cearceafuri din mătase, niște finuţi ei așa, păcat că nu s-au odihnit prea bine, pare-se că au ratat…

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here