Prima reacție a lui Klaus Iohannis la „tentativa de asasinare” a lui Liviu Dragnea

Președintele Klaus Iohannis a avut, vineri, la Sibiu, o primă reacție la afirmațiile lui Liviu Dragnea, care a anunțat zilele trecute că patru cetățeni străini s-ar fi cazat la un hotel, în aprilie 2017, cu scopul de a-l asasina.

Nu am auzit niciodată despre așa ceva. Dar cum s-a vehiculat la televizor, mi s-a părut că omul are deja fricile, obsesiile și coșmarurile unui dictator”, a spus Klaus Iohannis.

Întrebat dacă se referă la Liviu Dragnea, președintele a răspuns afirmativ: „Da, mă refer la Dragnea”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, marţi seara, la Antena 3, că în aprilie 2017 a fost o tentivă de ucidere a sa, spunând că au fost patru străini care au stat trei săptămâni aici, plătiţi de „un om foarte celebru din lume”.

Dragnea a declarat că ştie că a fost şi o anchetă, dar toate autoritățile care au competență în acest domeniu au precizat că nu au avut asemenea informații.

Ce a spus Liviu Dragnea:

„S-a încercat asasinarea mea. Am avut o tentativă anul trecut. În aprilie. Au venit patru străini, au fost cazaţi la Athenee Palace, din ce mi s-a spus. Au stat trei săptămâni aici. Am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Asta nu înseamnă că mi-am luat pază sau că o să-mi iau. Suntem într-un stat parţial mafiot. Statul paralel este o mafie.”

Întrebat dacă a aflat cine i-a plătit pe cei patru străini, liderul PSD a răspuns: „Da, dar nu pot spune asta, un om foarte celebru în lume”. Apoi, întrebat dacă se gândește la cineva din străinătate, adică la Soros, Dragnea a spus: „Nu mă gândesc la Soros, el se gândeşte la mine. Dar nu ştiu dacă aici era treaba asta”.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here