Un utilaj greu folosit la asfaltarea unui drum în Valea Marea a luat foc din senin/ FOTO+VIDEO

Un utilaj greu aparținând unei firme de construcții care asfaltează un drum comunal în Valea Mare a luat foc din senin, vineri după-amiază.

Este vorba despre un cilindru compactor. La fața locului au fost chemați pompierii din Slatina care au stins incendiul în limitele găsite.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un utilaj greu (cilindru compactor), în comuna Valea Mare, sat Turia.

În momentul sosirii echipajului la fața locului, incendiul se manifesta cu flacără și fum dens la partea electrică și mecanică a utilajului.

Pompierii au lichidat incendiul în limitele găsite, fiind distruse materiale combustibile de la compartimentul motor și habitaclul utilajului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Victor Enuș.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este scurtcircuit electric, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here