Iubita lui Dragnea, rochie de 7.000 de lei la nunta fiului lui Dragnea

Marele eveniment de duminică seară, cel al nunţii fiului lui Liviu Dragnea, nu a putut fi ratat de iubita liderului PSD, Irina Tănase, pentru ca această să atragă privirile tuturor. Aceasta a purtat nu mai puţin de 3 rochii pe parcursul evenimentelor de duminică.

Una dintre acestea este o rochie Roland Mouret, model purtat şi de Meghan Markle în apariţiile dinainte de nunta cu prinţul Harry. Această rochie a costat nu mai puţin de 7.000 de lei, arată jurnalista Cristina Bazavan pe blogul personal.

„E mult loc de analiza de ce o tanara copiaza o rochie pe care a purtat-o o fata care s-a maritat cu un print, alegerea aceasta spune mult si despre aspiratiile ei, dar si despre lipsa de cultura vestimentara (pare ca e genul de fata care copiaza o tinuta integrala dintr-o vitrina i se pare ca s-a imbracat cu stil)”, scrie jurnalista.

Spre comparaţie, rochia purtată de Carmen Iohannis la ceremonia de învestirea a soţului în funcţia de preşedinte a costat 2.000 de lei, sumă ce, la vremea respectivă, a stârnit multe comentarii.

Cele trei rochii purtate de iubita lui Liviu Dragnea:

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here