Toader, reacţie după ce Augustin Lazăr a vorbit despre o „manipulare oribilă” în scandalul protocoalelor

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunţat că va ţine o conferință de presă, marţi, după afirmațiile făcute de Procurorul General. 

„In cursul zilei de marti, 28 august 2018, voi sustine o conferinta de presa referitoare la recentele afirmatii ale procurorului general al PICCJ ! Voi anunta presa, in timp util !”, a transmis Tudorel Toader, pe Facebook.

Luni, Augustin Lazăr a prezentat o serie de documente, precizând că ministrul știa încă din luna martie despre protocoul publicat de Darius Vâlcov. Mai mult, Lazăr a vorbit despre manipulare în scandalul privind protocoalele cu SRI.

„Se fac niște show-uri care nu fac bine nimănui, nici țării, nici justiției, nici Ministerului Public. E o manipulare penibilă! A face pe cineva ignorant, a manipula pe cineva e ofensator la adresa opiniei publice inteligente. Sâmbătă ministrul Justiției a publicat pe Facebook două mesaje arătând că doar zilele acestea a aflat de acest lucru. Din corespondența avută rezultă modul sistematic în care am cooperat cu ministrul privind procedurile de desecretizare”, a declarat Augustin Lazăr, prezentând mai multe documente care atestă corespondenţa dintre Ministerul Public şi Ministerul Justiţiei.

Procurorul general a subliniat că i-a trimis lui Tudorel Toader cele două protocoale care sunt acum subiectul scandalului public din 20 martie 2016.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here