Cel mai bun remediu naturist pentru hipertensiune arteriala si colesterol

Sursa foto: ziatulonline.com

In fiecare zi cheltuiti o gramada de bani pentru a cumpara medicamente pentru hipertensiune arteriala si colesterol?

Iata aici este solutia! O reteta veche care va va economisi niste bani.

Reteta pentru remediul Amish pentru hipertensiune arteriala si colesterol mare

Ingrediente

1 lingura de suc de lamaie
1 lingura de otet de mere
1 lingurita de miere
1 catel de usturoi ras
1 bucata de ghimbir ras
Ce trebuie sa faceti:

Puneti toate ingredientele intr-un blender.
Amestecati timp de 30 de secunde la viteza foarte mare.
Strecurati lichidul.
Puneti amestecul la frigider timp de 5 zile.
Cum sa utilizati amestecul:

Este foarte recomandat:

1 lingura inainte de micul dejun dimineata
1 lingura inainte de cina seara
Nu ar trebui sa consumati acest remediu mai mult de 3 ori pe zi.

Bautura-minune care reduce colesterolul si hipertensiunea

Daca ai colesterolul si tensiunea prea mari, inainte de a apela la medicamente, incearca un remediu traditional amish – o bautura-minune care reduce colesterolul si hipertensiunea, obtinut din ingrediente naturale, acesta trateaza foarte multe afectiuni.

De mii de ani,usturoiul a fost folosit intens,si nu doar pentru a tine la distanta fortele necurate,ci si in tratarea a zeci de boli. Potrivit unui studiu recent,persoanele cu hipertensiune arteriala care au luat suplimente cu usturoi in fiecare zi,cinci luni,au vazut cum nivelul tensiunii arteriale a scazut semnificativ. Aceasta planta are putine reactii adverse si poate creste longevitatea. Toate efectele benefice ale usturoiului sunt atribuite compusilor sai.

Daca ai hipertensiune arteriala,trebuie sa bei suc proaspat de lamaie de cate ori este posibil. Aceasta face ca vasele de sange sa fie mai flexibile,rezultatul fiind scaderea tensiunii arteriale. Lamaia contine cantitati mari de vitamina B,astfel consumata regulat ajuta la prevenirea insuficientei cardiace.

Daca ai valori crescute ale colesterolului,un rizom de ghimbir ajuta la scaderea lui. Si asta pentru ca acaesta planta activeaza o enzima care scade colesterolul.

Tensiunea arteriala mare este doar una dintre problemele de sanatate de care poti sa scapi cu remedii cu otet de cidru de mere. Acesta are capacitatea de a echilibra pH-ul organismului.

Mierea este bogata in minerale (calciu,potasiu,sodiu) precum si vitamine din complexul B care lupta intotdeauna colesterolului mare din organism.

Consumate separat,ingredientele de mai sus au numeroase beneficii pentru sanatate. Combinate insa,beneficiile lor se dubleaza.

Sursa: ziarulonline.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here