Traficul rutier reintră în normal pe strada Pitești/ CAO: Lucrările la canalizare, finalizate/ FOTO

Circulația rutieră pe strada Pitești va reveni la normal. Compania de Apă Olt (CAO) SA anunță, prin intermediul unui comunicat, că lucrările de extindere a rețelei de canalizare pentru colectarea apei pluviale au luat sfârșit.

În prezent, constructorul care a executat lucrările mai trebuie doar să asfalteze, la loc, strada pe porțiunea respectivă.

“«Extinderea retelei de canalizare pentru colectarea apei pluviale pe strada Pitesti din municipiul Slatina”, investitie a Companiei de Apă Olt, realizată pentru evitarea acumulării de apă în zonă, în caz de precipitații abundente, este în curs de finalizare. Firma de construcții care a făcut lucrarea mai trebuie să asfalteze strada.

Inginerii Companiei de Apă Olt au verificat noua retea și racordurile executate cu ajutorul camerei de luat vederi pentru rețele de canalizare”, se arată în comunicatul citat.

Lucrările au durat mai mult decât prevedea proiectul pentru că muncitorii firmei care s-a ocupat de execuție au dat peste mai multe racorduri, cabluri și conducte aparținând societăților comerciale din zonă, de care nu se știa nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here