Atenţie slătineni: CAO va opri alimentarea cu apă în această noapte, în partea de sus a oraşului

Compania de Apă Olt efectuează, în aceste zile, lucrări și spălări pe rețelele publice de alimentare cu apă potabilă care au ca scop îmbunătățirea calității apei potabile furnizate. Atenție: joi, 30 august, începând cu ora 22.00, se oprește apa în partea de sus a municipiului Slatina, până vineri, 31 august, la ora 05.30.

Programul acestor lucrări este următorul:

După ce, în 27 august, au executat spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă din partea de jos a municipiului Slatina şi după ce, în 28 şi 29 august, au făcut aceleaşi operaţiuni spălări în Slatina şi Slătioara, joi, 30 august, angajaţii CAO Olt SA vor executa lucrări pe rețelele publice de alimentare cu apă care impun golirea totală a sistemului public.

Se va opri furnizarea apei potabile în partea de sus a muincipiului Slatina, de la ora 22.00, până a doua zi, la ora 5.45.

„Pe parcursul desfășurării lucrărilor și o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbiditățtii apei și fluctuații de presiune.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here