„Bă ești prost? Bă ești nebun?” În Olt, hoții au furat bani și carduri chiar de sub nasul polițiștilor!

O autospecială aparținând Districtului Găneasa din subordinea Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Slatina a fost spartă, joi seară, pe DN 65, între Slatina și Balș, deși la fața locului se aflau două echipaje de poliție. Autospeciala era folosită la degajarea carosabilului după ce un TIR s-a răsturnat pe șosea. Din mașină a fost furată geanta șefei de district, cu carduri, bani și documente, dar și telefonul mobil al șoferului. 

Angajații de la Drumuri au făcut publică întâmplarea pe pagina de socializare a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, cerând sprijinul populației pentru găsirea actelor de identitate ale colegei lor.

„ În timpul operațiilor de semnalizare și degajare a părții carosabile (scos TIR din șanț și scos în afara părții carosabile) cele două mașini de regie ale districtului Găneasa și Formatia Poduri au fost folosite atât pentru transportul mijloacelor de semnalizare, cât și pentru semnalizarea în sine a sectorului afectat. În condițiile în care la fața locului erau si două mașini de poliție si mai mulți polițiști care dirijau circulația, mașina Districtului Găneasa, aflată în partea carosabilă, cu semnalele luminoase în funcțiune, a fost vandalizată prin spargerea geamului și au fost sustrase geanta șefei de district în care se aflau toate actele de identitate, card de sănătate, carduri, o sumă de bani si alte obiecte personale și telefonul mobil al șoferului. Actele sunt pe numele Conu Manuela Constanța, vă rugăm dacă găsiți aceste documente să le predați la cea mai apropiată secție de poliție.  Distribuiți pentru a ajuta la găsirea documentelor”, se arată în mesajul postat de drumari.

Polițiștii s-au sesizat și au demarat o anchetă pentru identificarea și pedepsirea hoților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here