Darius Vâlcov, insulte la adresa lui Klaus Iohannis, pe Facebook

Consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a publicat vineri pe contul să de Facebook un clip video în care îl compară pe preşedintele Klaus Iohannis cu un leneş personaj într-un film de animaţie, alături de un mesaj ironic cu privire la diminuarea bugetului Administraţiei Prezidenţiale, relatează News.ro.

“Ce vocal a devenit <<leneşul>> de când i-a fost tăiat bugetul pentru al doilea bucătar din alaiul prezidenţial! #incetincetisor”, a scris Vâlcov pe contul său de Facebook după ce preşedintele Klaus Iohannis a criticat din nou guvernul, făcând un al doilea apel pentru rezolvarea situaţiei create de pesta porcină.

În urmă două zile, Darius Vâlcov posta o fotografie în care preşedintele Klaus Iohannis rupe România în două, însoţită de mesajul: “Cât poţi să fii de ticălos să vorbeşti de blocarea plăţilor pentru crescătorii români afectaţi de pesta porcină, atâta timp cât tu eşti cel care ai amânat rectificarea bugetară prin care Guvernul alocă 110 milioane de lei pentru aceştia!?”scrie digi24.ro.

La începutul lunii februarie 2018, Darius Vâlcov a fost condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani. Totodată, Curtea Supremă a dispus confiscarea sumei de 6,2 milioane de lei, după cum a informat B1 TV.

Vâlcov este judecat și într-o altă cauză pentru luare de mită, după ce omul de afaceri slătinean Alexandru Păduraru a depus la Direcția Națională Anticorupție un denunț împotriva sa.

De asemenea, fostul primar al Slatinei mai are un proces pe cap, acuzația fiind de instigare la dare și luare de mită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here