Niculae Bădălău, în mijlocul unui scandal după o petrecere cu lăutari. “Să vină Diaspora, că noi ne pi.ăm pe ea..”

Nicolae Bădălău a ajuns în mijlocul unui scandal după ce a participat la o petrecere la care un manelist i-a dedicat o melodie în care înjură diaspora. “N-am făcut nicio dedicaţie, nu aprob un asemenea limbaj, aţi participat toţi la evenimente de genul ăsta unde e greu să controlezi limbajul..şi dacă eram acolo, ce puteam să fac, să îi iau microfonul?”, a declarat Niculae Bădălău, la România TV.

Deputatul USR Claudiu Prisenl a publicat vineri pe contul său de Facebook un clip video în care susţine că, la o petrecere la care a luat parte şi senatorul PSD Niculae Bădălău, lăutarii faceau dedicaţii şi cântău “să vină diaspora, că noi ne p***m pe ea”. În filmare se aude cum melodia este dedicată PSD şi senatorului Niculae Bădălău.

“De la domnul Florinel, de la domnul primar, să țină aproape domnul primar. Sa-i dea Dumnezeu sănătate! Pentru nașul Nicolae Bădălău și pentru tot PSD-ul. Nașule, nășică, pot să cânt și eu o strofă, nu e porno, e un pic așa deplasată, pot? Că și aștia zic m…e PSD, să cântăm și noi ceva. Să vină diaspora, că noi ne pi…ăm pe ea. Să vină diaspora, că noi ne pi…ăm pe ea”, ţipa un lăutar.

Niculae Bădălău a declarat, într-o intervenţie telefonică la România TV, că a fost o petrecere privată.

“Vizavi de obscenităţi, nu ştiu dacă mai eram acolo…nu aprob un asemenea limbaj, dar ştiţi foarte bine la o asemenea petrecere e greu să controlezi artiştii în textele lor. (…) n-am făcut nicio dedicaţie, nu aprob un asemenea limbaj, aţi participat toţi la evenimente de genul ăsta unde e greu să controlezi limbajul..şi dacă eram acolo, ce puteam să fac, să îi iau microfonul?”, a declarat Niculae Bădălău la România TV.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here