Gabriela Firea: Îmi pare rău să spun, dar relaţia mea cu Dragnea este tensionată. De ce trebuie să fim solidari în ceva incorect? Avem poziţii diametral opuse!

Primarul General Gabriela Firea a catalogat relaţia sa cu preşedintele PSD Liviu Dragnea drept una “tensionată”, afirmând că deşi “nu vrea să constate un război”, cei doi au păreri „diametral opuse”. 

“M-a mai întrbat cineva dacă mi-e teamă să nu mi se retragă sprijinul. Eu nu prea am avut sprijin. Eu aş vrea să constat că nu e un război, dar avem poziţii diametral opuse, domnia sa consideră că nu greşeşte, iar eu nu fac decât să prezint de fiecare dată argumente. Dar eu am încredere că pe viitor se va ajunge la vorba mea şi se va demonstra că am avut dreptate”, a afirmat Gabriela Firea.

Aceasta l-a mai acuzat pe preşedintele PSD că nu lasă membrii Guvernului să o ajute în problemele Bucureştiului.

“Au fost colegi care după ce au plecat din scaunul de prim-ministru mi-au spus că au vrut să ajute Capitala, dar nu au fost lăsaţi de domnul preşedinte”, a declarat Gabriela Firea.

Totodată, Firea a precizat că rezolvarea acestei situaţii depinde mult şi de Liviu Dragnea.

“Depinde mult şi de dumnealui. Eu am fost întotdeauna un om al dialogului, dar la cum s-au pus astăzi lucrurile în discuţie şi la cum a fost regia cu doamna Dan – care a scos din dosar xeroxuri cu SMS-uri şi WhatsApp-uri, convorbiri particulare între doamna prefect şi un domn secretar de stat, adică totul a fost atât de bine pus la punct şi regizat – şi nu vrea să renunţe la domnia sa, încât clar că acum e o breşă pur şi simplu între noi”, a adăugat Firea.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here