Fost candidat în Olt pentru Senat, propunere inedită pentru Baza Nato de la Deveselu

Fost candidat în Olt pentru un loc în Senatul României din partea Partidului Alianța Noastră, generalul locotenent în rezervă Alexandru Grumaz propune ca Baza Nato de la Deveselu să poarte numele senatorului și veteranului de război John McCain, recent decedat și înmormântat cu onoruri militare, duminică, în cimitirul Academiei Navale a SUA.

Generalul locotenent în rezervă Alexandru Grumaz a lansat propunerea pe rețelele de socializare, sub forma unui sondaj.

„Sunteți de acord ca Baza de la Deveselu să poarte numele senatorului John McCain?”, este întrebarea postată în mediul virtual de generalul Grumaz și care a atras peste 100 de comentarii, unele pro, altele împotriva acestei propuneri.

John McCain, fost candidat la preşedinţia Statelor Unite, a murit săptămâna trecută la vârsta de 81 de ani, din cauza unei tumori la creier. McCain s-a retras din viaţa politică în decembrie 2017. A fost senator de şase ori şi desemnat candidat republican la preşedinţia SUA în 2008.

Generalul locotenent în rezervă Alexandru Grumaz este absolvent al Universității de Apărare a SUA și al programului Senior Executives programme in National and International Security, John F Kennedy School of Government, Harvard University.

La alegerile generale din 2016, el a candidat în Olt, fără succes, din partea Partidului Alianța Noastră, înființat de Marian Munteanu, pentru un loc în Senatul României.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here