Incendiu de PROPORȚII la o locuință din Piatra Olt. Două persoane au ajuns la spital/ FOTO+VIDEO

Un bărbat de 51 de ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul I și II a ajuns la spital, marți seară, după ce locuința sa a fost cuprinsă de un incendiu puternic. La Urgențe e ajuns și soția sa, de 45 de ani, cu atac de panică. Zeci de pompieri cu mai multe autospeciale încearcă să stingă focul.

La fața locului acționează pompierii din cadrul Detașamentului Slatina și Gărzii Osica de Sus cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru stingere incendiului care se manifestă la locuință și la două anexe gospodărești.

„La fața locului acționează peste 20 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere, un echipaj SMURD. Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Slatina, cu arsuri de gradul II la antebrațul drept si arsuri de gradul I la față.

La spital a ajuns și soția bărbatului, în vârstă de 45 de ani, cu atac de panică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here