Fost subordonat al lui Vâlcov din Primăria Slatina: „Săracul de tine, ai luat-o rău de tot pe arătură”

Fostul viceprimar al Slatinei în perioada 2007-2008, Valeriu Matei, îl face cu ou și cu oțet pe fostul său șef, ex-primarul orașului Darius Vâlcov, spunând despre acesta că „a luat-o razna rău de tot”. 

Citește și Șeful SRI Olt, locotenent-colonelul Adrian Păcurar, ar putea fi SCHIMBAT din funcție

Valeriu Matei mai spune despre Vâlcov că, deși știa că este isteț, „acum s-a băgat singur într-un mare rahat, iar la capătul acestui drum este doar poarta de acces în penitenciar”.

De asemenea, fostul viceprimar vorbește despre „«consultațiile» psihiatrice” la care ar fi fost supus Darius Vâlcov și despre care amintea, atunci când Vâlcov era primar, un medic din Slatina.

Citește și Vâlcov, acuzat de complicitate la divulgarea secretului profesional și la abuz în serviciu. I se cere un milion de euro

Toate acestea au fost postate de Valeriu Matei pe pagina sa de Facebook.

„Vâlcov a luat-o razna rău de tot, devine pe zi ce trece mai disperat, mai ponegritor și toate acestea pentru că «fularul» de la gâtul lui se strânge odată cu apropierea toamnei, când va fi tot mai aproape de intrarea în pușcărie.
Toate ieșirile din ultima perioadă vor arăta de fapt caracterul său josnic, iar cei care chiar îl cunosc știu că Vâlcov este doar un fariseu. Vâlcov nu este o eminență cenușie, așa cum a vrut să fie cunoscut, este însă un tip diabolic care te minte și îți fură basca de pe cap fără să clipească, asemeni unui iluzionist. Este însă un scamator de mâna a doua, pentru că nu a reușit să ascundă tot ce a furat.
Îl cunoșteam totuși ca pe un tip isteț, care știe să supraviețuiască sacrificând orice; acum însă s-a băgat singur într-un mare rahat, iar la capătul acestui drum este doar poarta de acces în penitenciar.
Vâlcov vrea acum să pozeze în salvatorul României, un patriot care nu trădează, un erou național care spune «Eu nu am ales în interesul meu sau al familiei mele… eu nu am vrut să tradez România’’.
Te apucă «plânsul» când vezi câte sacrificii a făcut acest individ în interesul României.
Dar tablourile și lingourile și banii furați de la buget și «altele» despre care «prietenii» știu, pentru cine erau d-le Vâlcov, pentru interesul României?
(…)
Cum poți, măi, nesimțitule, să-l faci pe ăla «sandilău», când tu știi foarte bine de «consultațiile» tale psihiatrice despre care vorbea, în 2008, doctorul Renică Diaconescu?
Săracul de ține, ai luat-o rău de tot pe arătură! 
Sfat: Ia-ți billet spre Costa Rică, cât mai ai timp”, a scris, pe Facebook, fostul viceprimar al Slatinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here