Liviu Dragnea, la Guvern. Îi cere Vioricăi Dăncilă să găsească o soluție pentru rectificarea bugetară

Liviu Dragnea a vorbit cu premierul Viorica Dăncilă și șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, după ședința CSAT de luni. Liderul PSD i-a cerut prim-ministrului să găsească o soluție pentru deblocarea situației, potrivit unor informații Digi24.

Actualizare 18:00 – Liviu Dragnea și Florin Iordache au ajuns la Palatul Victoria. Premierul Viorica Dăncilă se află la Palatul Victoria, împreună cu mai mulţi miniştri.


Premierul i-a comunicat șefului PSD care a fost discuția din CSAT, de luni, după care Liviu Dragnea a discutat cu Călin Popescu Tăriceanu, pe care l-a informat, de asemenea, ce s-a întâmplat.

Liderul PSD i-a transmis Vioricăi Dăncilă că trebuie să găsească o soluție la Guvern, lucru care se întâmplă în acest moment la Palatul Victoria, când au loc mai multe întâlniri între premier și miniștri.

O discuţie pe acest subiect ar urma să aibă loc, miercuri, în şedinţa de Guvern, au mai spus aceleaşi surse.

Deocamdată, şedinţa de Guvern de miercuri nu a fost anunţată oficial.

Președintele României Klaus Iohannis a suspendat ședința CSAT de marți și a declarat că rectificarea bugetară propusă de guvernul Dăncilă nu a primit aviz favorabil, întrucât guvernul nu a putut explica de ce au fost tăiate fonduri semnificative ale instituțiilor din domeniul securității naționale, în condițiile în care rectificarea bugetară a fost una pozitivă.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here