Despre Paul Stănescu, în plin scandal politic

Preocupată să atace furibund actuala coaliție aflată la guvernare, presa anti-PSD nu mai are timp să respecte normele deontologiei profesionale, lansând în spațiul public informații pe cât de nedocumentate, pe atât de defăimătoare. Este și cazul atacurilor la adresa vicepremierului Paul Stănescu, asupra căruia se aruncă de-a valma tot soiul de acuzații bazate pe astfel de informații neverificate.

Așa a ajuns fostul președinte al Consiliului Județean Olt să fie pus într-o lumină extrem de proastă doar pentru că este membru al unui partid și pentru că deține o funcție importantă în guvern.

Acuzat în mai multe rânduri de afaceri necurate și de utilizarea fondurilor publice în slujba unor interese oculte, Paul Stănescu nu a putut fi niciodată găsit vinovat, deși procurorii DNA au avut grijă să îl verifice la sânge, ba chiar uzând și de abuzuri, așa cum s-a întâmplat anul acesta, când au cerut Curții Supreme redeschiderea unui dosar mai vechi în care, din lipsă de probe, DNA Craiova a dat NUP cu ani în urmă. Abuzul procurorilor a constat în aceea că au cerut instanței redeschiderea dosarului fără să aibă vreun element nou în această cauză, mânați doar de „pericolul” că Stănescu ar fi putut fi propus premier al României și intrând astfel în sfera unei justiții paralele practicată de oameni care au făcut de râs această profesie, precum procurorul Portocală de la Ploiești.

Cei care scriu după ureche au lansat și acuzația că Stănescu s-ar fi îmbogățit din bani publici. O simplă documentare le-ar fi dezvăluit faptul că Paul Stănescu este un om înstărit cu mult înainte să intre în politică, și nu din afaceri cu statul.

Dacă ar fi să țină cont de toate actele de defăimare care l-au vizat, Paul Stănescu ar câștiga multe procese în instanță împotriva celor care își spun jurnaliști.

1 COMENTARIU

  1. Daca presa anti-PSD nu respecta normele deontologiei profesionale, vi se pare ca cea pro-PSD o face? Statul paralel, Soros, abuzurile justitiei (care sunt pomenite si in articolul de fata, desi nu cred ca aveti atributiile necesare pentru a determina daca s-au facut sau nu astfel de abuzuri). De 10 septembrie ce spuneti? A fost cu abuzuri? A fost fara? Sunt curios, vad ca puteti identifica cu usurinta astfel de evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here