Detalii şocante despre moartea Andreei, românca decedată în condiţii suspecte în Republica Dominicană

Andreea Celea, tânăra româncă moartă în condiţii suspecte în Republica Dominicană, era din Constanţa şi trăia în acea ţară de când avea 5 ani. Iubitul ei, dominicanul Gabriel Villanueva, este principalul suspect în decesul ei. În ultimele zile au fost publicate mai multe înregistrări audio în care tânăra se plânge de violenţa iubitului ei, cel care e acum acuzat că a ucis-o.

Românca Andreea Celea trăia cu familia ei în Republica Dominicană, din anul 2002. Tânăra avea o relaţie cu un tânăr dominican, Gabriel Villaneuva, o relaţie tumultoasă presărată cu violenţă fizică, spune familia româncei.

Potrivit presei din Republica Dominicană, Andreea a depus o plângere pentru violenţă, la 27 iunie, împotriva lui Villanueva. Sâmbătă, tânăra a fost găsită prăbuşită fără viaţă pe caldarâmul din faţa hotelului Bella Villa din National District.

Iubitul Andreei, Gabriel Villanueva, a fost arestat, fiinf acuzat de uciderea fetei.

familia Andreei Celea a dat un comunicat de presă din care rezultă că între fiica lor și iubitul acesteia au existat, de la bun început, numeroase tensiuni. „Trăim tragedia pierderii iubitei noastre Andreea, într-un mod tragic şi confuz, rezultatul unei relaţii furtunoase de dragoste din cauza căreia familia noastră a suferit încă de la început. Acte de violenţă şi abuz verbal au determinat-o să ceară protecţie, în van, pentru sechestrarea emoţională prin care trecea. Avem încredere în Poliţie şi în Ministerul Public că se va face dreptate. Asta nu ne-o va aduce înapoi pe Andreea, dar va stabili un atât de necesar exemplu pentru această generaţie pentru care relele tratamente aplicate femeilor şi uciderea lor biciuie societatea noastră. Mulţumim prietenilor care ne arată solidaritate şi suport în aceste momente pe care nu ni le-am imaginat niciodată. Să onorăm memoria Andreei iubind şi protejând femeile abuzate”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here