Noi imagini de la incendiul din Piatra Olt: Casa și anexele au ARS ca niște TORȚE. Proprietarul a suferit arsuri de gradul I și II, inclusiv la față

Incendiul care a izbucnit marți seară la o locuință din Piatra Olt a distrus din temelii casa și anexele gospodărești, care au ars ca niște torțe. Imaginile foto și video de mai jos ilustrează proporțiile dezastrului. Proprietarul a fost transportat la spital cu arsuri de gradul I și II, inclusiv la față. La spital a ajuns și soția acestuia, cu atac de panică.

Cu flăcările s-au luptat nu mai puțin de 20 de pompieri, care au intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și care au reușit să lichideze incendiul în jurul orei 23.15.

„Au ars locuința și anexele, suprafața totală distrusă fiind de 250 de metri pătrați. S-a executat cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului. Aceasta a fost folosirea focului deschis în spații închise”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Potrivit unor surse locale, cei doi soți foloseau un arzător cu gaz pentru gătit și de la el a pornit nenorocirea.

Proprietarul locuinței, în vârstă de 51 de ani, a fost transportat de un echipaj SMURD  la spitalul din Slatina cu arsuri de gradul II la antebrațul drept si cu arsuri de gradul I la față.

Și soția sa, de 45 de ani, a ajuns la Urgențe după ce a suferit un atac de panică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here