Trupul tânărului de 20 de ani care s-ar fi înecat în Olt, de negăsit. Scafandri au întrerupt căutările/ FOTO+VIDEO

UPDATE: Tânărul căutat ore în șir de pompieri și scafandri în apele Oltului, la Drăgănești, unde se presupunea că s-ar fi înecat duminică dimineață, este teafăr și nevătămat, a informat, duminică seară, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, citând surse ale poliției. Tânărul este din Curtea de Argeș și a fost identificat de polițiștii argeșeni.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Trupul tânărului de 20 de din Curtea de Argeș care s-ar fi înecat, duminică dimineață, în apele Oltului la Drăgănești, este de negăsit pentru scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, care îl caută de azi dimineață. 

Scufundătorii spun că nu se cunoaște cu certitudinte zona în care tânărul s-a înecat. În plus, rafalele de vânt îngreunează misiunea scafandrilor, astfel că acțiunea de căutare a fost întreruptă.

„Acțiunile de căutare au fost încheiate. Persoana căutată nu a fost găsită. În funcție de condițiile meteo și de datele obținute de poliție, căutările vor fi reluate mâine. Misiunea este una destul de complicată; nimeni nu a văzut exact momentul în care tânărul ar fi căzut în apă. Sunt curenți puternici, iar vizibilitatea este zero”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Căutările au început duminică dimineața, când pompierii din Caracal au demarat acțiunea cu o ambarcațiune cu motor, pe mal așteptând și un echipaj SMURD. La scurt timp, la fața locului a sosit și echipa de scafandri, care au căutat în apă ore în șer trupul tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here