Vicepremierul Paul Stănescu, la început de an școlar: La nivelul Guvernului, educaţia rămâne un domeniu de interes major

Vicepremierul Paul Stănescu a transmis, duminică, un mesaj legat de începutul noului an școlar, în care arată că, la nivelul Guvernului, educația este privită ca un factor strategic de dezvoltare, ca un domeniu de interes major.

„Luna septembrie este o lună a emoţiilor pentru că înseamnă nu doar venirea toamnei, ci şi deschiderea unui nou an şcolar. Iar emoţiile îi cuprind deopotrivă pe elevi, pe dascăli şi pe părinţi.
Noi, adulţii, ne amintim cu drag momentele reîntâlnirii colegilor şi a profesorilor, iar elevii au acum ocazia să simtă aceleaşi emoţii şi să-şi creeze, la rândul lor, asemenea amintiri. Este de datoria noastră să facem tot ce ne stă în putere ca amintirile elevilor de azi să fie şi plăcute, dar şi utile.
Vrem să avem tineri bine pregătiţi, creativi, deschişi, motivaţi, capabili să răspundă provocărilor viitoare. De aceea trebuie să tratăm cu maximă responsabilitate tot ceea ce ţine de educaţia copiilor noştri.
La nivelul Guvernului, privim educația ca pe un factor strategic de dezvoltare. Pentru că educaţia a fost şi va rămâne un domeniu de interes major, mereu pe agenda publică şi o prioritate de guvernare. Investind în învăţământ, investim, de fapt, în noi şi în viitorul nostru.
Vă doresc tuturor să aveţi un an frumos, cu rezultate cât mai bune şi cu motive de mândrie! Mult succes!”, se arată în comunicatul vicepremierului.

1 COMENTARIU

  1. Vorba multă sărăcia omului….Paul Stănescu se ved ca are mentalitate de comunist.Tot timpul promite verzi si uscate,dar in realitate nu se intampla nimic.
    Scolile din comunele Oltului si al Romanatului au inca wc in curte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here