Victor Ponta a publicat o fotografie în care Liviu Dragnea apare alături de George Maior și Codruța Kovesi: `Trebuie să terminăm definitiv cu această minciună și ipocrizie`

Victor Ponta susține, într-o postare pe Facebook, că lupta lui Liviu Dragnea cu Maior, Kovesi, Soros și statul paralel este o „minciună ridicolă”. 

Fostul premier a publicat pe rețeaua socială o imagine în care liderul PSD apare, într-o ținută casual, alături de fostul director al SRI, George Marior, iar în planul al doilea se află fost șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi. Liderul Pro România a postat imaginea cu pricina la scurt timp după ce Liviu Dragnea, aflat într-o emisiune televizată, l-a acuzat pe Maior că se implică în politica internă.

”Da, stimați români – Liviu Dragnea lupta de mult cu Maior, cu Kovesi , cu Statul Paralel , cu Soros – bla bla/ din interior lupta cu ei! Minciuni ridicole pentru cei care încă mai vor să se lase prostiți!

Ah – da / și Liviu Dragnea este cel mai bun exemplu de familie tradițională – nu e așa?

Adevărul este că Liviu Dragnea lupta doar ca să își ascundă banii de la Teldrum și Farmavet , să scape de răspundere penală și să își promoveze propriul interes !!!

România, resursele sale naturale, Parlamentul, Guvernul sau PSD sunt simple instrumente pentru propășirea lui Dragnea și a familiei sale!
Sper să îl intrebe Răzvan Dumitrescu în direct în emisiune / dacă nu are timp îi rog pe curajoșii din CEX ul PSD și pe cei care își rup cămașa de pe ei la televizor pt “Dl Președinte Dragnea” să îl întrebe cât de tare lupta el cu George Maior și cu Kovesi în anii trecuți!

Trebuie să terminăm definitiv cu această minciună și ipocrizie care își bate joc de bunul nostru simț dar și de viitorul nostru! Eu am această datorie!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here