Tensiuni în PSD. Paul Stănescu: Nu cred că gândeşte careva dintre noi să facem jocurile altcuiva. Trebuie să facem jocul partidului

Sunt ore tensionate în PSD. Zeci de lideri din teritoriu vor o şedinţă de urgenţă a conducerii în care să se discute nemulţumirile din interiorul partidului. Ei vor ca Liviu Dragnea să facă un pas în spate şi să îi consulte atunci când ia decizii în partid. În caz contrar se poate lua în discuţie inclusiv demisia din fruntea PSD.

Paul Stănescu, vicepreşedinte PSD: „Avem foarte mulţi duşmani pe scena politică, nu cred că gândeşte careva dintre noi să facem jocurile altcuiva, noi trebuie să facem jocul partidului, guvernul pentru noi e important să ducem programul de guvernare până la final în 2020. Haideţi noi în PSD să fim un exemplu, să dăm dovadă de echilibru, de maturitate, de demnitate în tot ce facem!”.

Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD: „Avem foarte multe atacuri care vin din exterior şi avem unele dezbateri care vin din interiorul partidului, de aceea primul mesaj pe care vreau să îl dau e de unitate.

Nu cred că soluţia e în altă parte, nu cred că manifestându-ne foarte zgomotos rezolvăm problema”.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here