Paul Stănescu nu vrea funcția lui Liviu Dragnea. Iată dovada VIDEO

Întrebat dacă PSD poate duce la capăt programul de guvernare indiferent de cine va conduce partidul (aluzie la posibilitatea ca Liviu Dragnea să piardă funcția de președinte) și dacă i s-a propus să candideze pentru funcția cea mai înaltă în partid, vicepremierul Stănescu a declarat, vineri, la Slatina, că nu vrea să candideze pentru nici o funcție în PSD. Pe de altă parte, el ținut să sublinieze că „persoanele sunt efemere, mai ales în anumite funcții”.

El a respins și zvonul că ar fi semnatarul, printre alții, al unei scrisori în interiorul partidului prin care ar fi solicitat mai multor președinți de organizații județene să susțină ideea că Liviu Dragnea ar trebui să facă un pas înapoi.

„Eu am spus în partid că persoanele sunt efemere, toți suntem efemeri și mai ales în anumite funcții. Nu e nimeni bătut în cuie. Eu am spus ce-mi doresc să facă Partidul Social Democrat. Dar eu nu voi candida la nimic. La nimic. La nimic (…).

„(…) Nu există nici o scrisoare și nu voi candida la nimic. Ce am promis aia fac. Și, după referendum, să dea Dumnezeu să iasă bine, veți vedea că se întâmplă ceea ce v-am spus. De fiecare dată eu mă țin de cuvânt”, a declarat Paul Stănescu, care afirmă că PSD trebuie să rămână în coaliție cu ALDE și, astfel, să își păstreze majoritatea parlamentară, pentru că „programul de guvernare trebuie dus până la capăt”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here