Fată de 12 ani, dată dispărută. Copila ar fi plecat împreună cu un bărbat de 39 de ani. Poliția cere sprijinul populației

O copilă de 12 ani din localitatea prahoveană Şoimari este căutată de familie şi prieteni, după ce a dispărut de acasă. Parinții fetei sunt convinşi că minora ar fi plecat în compania unui bărbat de 39 de ani, din aceeași localitate, informează B1 TV.

Părinţii Ana Mariei Blebea sunt disperaţi şi nu ştiu unde să-şi mai caute fiica. Familia crede că s-ar afla în compania unui bărbat în vârstă de 39 de ani din aceeași localitate. Se pare că cel alături de care ar fi plecat fetița este un cunoscut al familiei.

La momentul dispariției, Ana Maria era îmbrăcată cu blugi de culoare deschisă şi bluză de culoare roșie cu alb, inscripționată. Are înălțimea de 1, 60, păr negru și ochi căprui. În ceea ce-l privește pe bărbat, acesta are înălțimea de 1,65, constituție atletică, ochi căprui, păr negru și ten de culoare închisă.

Autoritățile din Prahova roagă toate persoanele care pot oferi informații despre copilă să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here