Polițiștii și specialiștii ANTIDROG au TESTAT participanții la Festivalul „Oltenii și… restu’ lumii”/ FOTO

La cea de-a XXIV-a ediție a Festivalul de umor „Oltenii și… restu’ lumii”, organizat în  Slatina weekendul trecut, polițiștii și specialiștii Centrul de prevenire, evaluare și consiliere antidrog Olt i-au luat la întrebări pe mai mulți dintre participanți. Totul în cadrul testării cetățenilor privind nivelul de informare antivictimală și implicare privind siguranța publică. Oamenii au fost și premiați.

Cetățenii au avut ocazia sa-și testeze nivelul de informare antivictimală și implicare privind siguranța publică, răspunzând la întrebări pe teme specifice, fiind apoi premiați cu diplome de către polițiștii de prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt și de specialiștii din Centrul de prevenire, evaluare și consiliere antidrog Olt.

„Prin acordarea diplomelor de “Cetățean de valoare”, poliția arată apreciere acelor cetățeni care aduc un aport valoros comunității, prin afișarea unei conduite responsabile  și cunoașterea unor măsuri de autoprotecție, condiții obligatorii pentru menținerea  climatului de siguranță publică.

Anexat diplomelor, cei prezenți au primit broșuri care abordează o serie de teme specifice, însoțite de recomandări privind prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului, celor săvârșite cu violență și prevenirea consumului de substanțe psihoactive”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Prin discuțiile purtate,  oltenii au fost încurajați să apeleze cu încredere la oamenii legii atunci când simt că bunurile, integritatea fizică, morală sau sănătatea le sunt puse în pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here