Care va fi ÎNTREBAREA de la referendumul pentru familie. Guvernul a anunțat și suma uriașă alocată pentru organizare

La referendumul din 6-7 octombrie, românii vor găsi pe buletinele de vot întrebarea: ”Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma adoptată de Parlament?”.

Buletinul de vot avea avea două variante de răspuns: Da și Nu.

”Potrivit actului normativ adoptat, întrebarea adresată alegătorilor la referendumul pentru revizuirea Constituției va fi „Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”, întrebare la care alegătorii trebuie să răspundă „da” sau „nu””, a transmis Guvernul, printr-un comunicat.

Suma alocată pentru organizarea referendumului este de 163,712 milioane de lei.

”Pentru efectuarea cheltuielilor necesare pentru buna organizare şi desfăşurare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei, se suplimentează bugetul Ministerului Afacerilor Interne, al Autorității Electorale Permanente, al Serviciului de Telecomunicații Speciale, al Ministerului Afacerilor Externe, precum și al Secretariatului General al Guvernului, pentru Institutul Național de Statistică din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2018. Suma alocată pentru organizarea referendumului este de 163,712 milioane de lei”, se mai arată în comunicat.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here