Dăncilă ratează o nouă întâlnire oficială: Întrevederea cu ministrul german de Externe, ANULATĂ

Foto: b1.ro

După ce a ratat luni întrevederea cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ce trebuia să aibă, Viorica Dăncilă recidivează în mai puţin de 24 de ore.

Ambasada Germania a confirmat oficial pentru B1TV că întrevederea dintre Viorica Dăncilă şi Heiko Maas, ministrul german de Externe, ce trebuie să aibă loc tot luni a fost anulată.

„Ambasada a fost informata ca întâlnirea dintre cei doi oficiali nu va putea avea loc la ora convenită”, a transmis ambasada pentru B1TV.

Tot luni, Viorica Dăncilă a făcut o gafă memorabilă ce a dus la ratarea întrevederii cu Jean-Claude Juncker. Aceasta a ajuns prea târziu la Aeroportul Băneasca, iar întâlnirea a fost amânată pentru marți.

Heiko Maas a sosit luni în România unde a participat la Sumitul Iniţiativei celor Trei Mări. Acesta a fost întâmpinat la sosirea în țară de către Klaus Iohannis.

„După sosirea aseară la Palatul Cotroceni și primirea acestuia de către președintele Klaus Johannis, ministrul a luat parte, împreună cu reprezentanții altor state, la o manifestare prilejuită de aniversarea centenarului statului român modern”, transmite ambasada Germaniei.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here