DOLIU/ Soția unui cunoscut judecător s-a sinucis!

Soția unui cunoscut judecător din Iași a ales să își pună capăt zilelor și s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 5 al blocului unde locuia.

Femeia nu a lăsat nici un bilet de adio, însa anchetatorii iau în calcul și varianta unor tulburări psihice, pentru care soţia magistratului lua tratament de ceva timp.

Judecătorul ieșean a văzut întreaga scena, dar nu a putut face absolut nimic pentru a-și salva soția. Îngrozit, bărbatul a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor medicilor.

La fața locului au ajuns medicii de la SMURD, care au găsit-o pe femeia, în vârsta de 43 de ani, inconștientă, în stop cardio-respirator, întinsă pe terasa unei săli de jocuri de la parterul blocului.

În tot acest timp, soțul și părinții femeii îi implorau pe medici sa o salveze.

După câteva minute de resuscitare, femeia avea semne vitale, fiind transportată la spitalul Sf. Spiridon din Iași în stare extrem de gravă.

Pe patul de spital, după câteva investigații, femeia a intrat din nou în stop cardio respirator. Dar și de data aceasta medicii au reușit să o resusciteze.  Însă, din păcate, după eforturile supraomenești ale medicilor de a o ține în viață au fost în zadar, la scurt timp au fost nevoiți să declare decesul femeii.

Din primele informații se pare că femeia ar fi fost în casa şi cu cei doi copii ai familiei când s-a prăbuşit de la etaj, sub privirile soțului.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac cercetări în acest caz. Chiar dacă toate indiciile de până acum duc către o sinucidere, anchetatorii nu exclud nicio variantă.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here