O nouă încercare: Premierul Viorica Dăncilă ar trebui să se întâlnească cu Jean-Claude Juncker, marţi, la Aeroportul Băneasa

Foto: b1.ro

După eşecul umilitor de luni seară, premierul Viorica Dăncilă mai încearcă odată să se vadă cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Întâlnirea este programată pentru ora 12:30 pe Aeroportul Băneasa, de unde oficialul european urmează să plece după ce a fost prezent la Sumitul Iniţiativa celor Trei Mări.

Această întâlnire trebuie să aibă loc, luni la ora 18:00, la sosirea lui Juncker în România, dar premierul Viorica Dăncilă a ajuns prea târziu, iar după 5 minute oficialul european nu a dorit să o mai aştepte.

Guvernul a afirmat după acest incident că „SPP a preluat în coloană oficială delegația președintelui Comisiei Europene de la scara avionului și a plecat spre hotelul la care urma să fie cazată”.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a acuzat după acest eveniment că de vină este faptul că premierul a renunţat la serviciile SPP, altfel întâlnirea cu Juncker nu s-ar mai fi lovit de asemenea probleme.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here