Dezvoltare Urbană introduce sisteme de irigații pe toate spațiile verzi din Slatina/ FOTO

Firma Primăriei Slatina care răspunde de spațiile verzi, SC Dezvoltare Urbană SRL, va introduce sisteme de irigații pe toate spațiile verzi din oraș. Compania a demarat, deja, lucrările.

Primele lucrări au început în zonele marginale ale bulevardului A.I. Cuza, urmând ca ele să fie extinse și în alte zone ale orașului.

„Am decis să introducem sistem de irigații pe spațiile verzi unde nu există. Am demarat lucrările pe bulevardului A.I. Cuza. După ce le vom finaliza pe această importantă arteră, vom ataca și alte zone”, a declarat directorul SC Dezvoltare Urbană SRL, Florin Dumitrescu.

Slatina se află într-un continuu proces de înfrumusețare. Firma de spații verzi a reabilitat și modernizat mai multe zone, înlocuind pergolele, băncile și jardinierele vechi cu piese noi sau montându-le acolo unde nu au existat.

Pentru realizarea următoarelor obiective, SC Dezvoltare Urbană SRL se află într-o continuă căutare de forță de muncă, muncitori calificați și necalificați. Cei care se află în căutarea unui loc de muncă pot afla detalii la sediul unității din strada Tudor Vladimirescu, nr. 169A, la telefon 0249/707.625 sau la adresa de email dezvoltareurbana.slatina@gmail.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here