Vicepremierul Paul Stănescu, despre scrisoarea prin care îi cere demisia lui Dragnea: ‘A sosit timpul să spunem lucrurilor pe nume’

Vicepremierul Paul Stănescu, unul dintre semnatarii scrisorii în care se cere demisia lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaților și șefia PSD, face o serie de precizări despre demersul împotriva liderului social-democrat.

Ministrul  Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice afirmă că și-a “asumat”această declarație conștient fiind că PSD trece printr-un moment greu, astfel că orice decizie trebuie luată spunându-se lucrurilor pe nume.

“Mi-am asumat această declarație, alături de dna Firea și dl Țuțuianu, conștient fiind că Partidul Social Democrat se află într-un moment de cotitură. A sosit timpul să spunem lucrurilor pe nume, într-un cadru cât mai larg, pentru că numai așa putem lua deciziile corecte.

Am identificat, alături de colegii mei, cauzele care au condus la situația noastră actuală, una deloc favorabilă, în ciuda măsurilor bune din punct de vedere economic și social pe care le-a luat Guvernul.

Am propus, de asemenea, un plan de măsuri, unele imediate, altele pe termen mediu, care să ne asigure păstrarea guvernării, a poziției de cea mai puternică forță politică a României și premisele câștigării alegerilor care vor avea loc anul viitor”, spune Stănescu.

Cu un an înainte de alegerile parlamentare, vicepremierul este de părere că trebuie asigurată stabilitatea coaliției majoritare și îmbunătățirea imaginii PSD.

“Trebuie să asigurăm stabilitatea coaliției majoritare, continuarea și implementarea proiectelor importante ale actualului Guvern, să sprijinim administrația publică locală prin investiții publice și alocări judicioase de fonduri, să îmbunătățim imaginea PSD atât pe plan extern, cât și pe plan intern, fără însă a face rabat de la principiile noastre și fără a ne asocia în vreun fel cu forțe care ne erau potrivnice până mai ieri”, a declarat Paul Stănescu.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here