Șeful PSD vrea să-i ceară tocmai lui Dăncilă, campioana gafelor, să evalueze cum vorbesc miniștrii

Foto: b1.ro

Liviu Dragnea a anunțat că o remaniere guvernamentală va fi decisă într-o nouă ședință a Comitetului Executiv Național, ce se va desfășura după referendumul privind familia.

„În ceea ce priveşte remanierea, i-am consultat pe colegii mei când cred că este bine să fie făcută şi aproape în unanimitate au zis după referendum. Asta înseamnă că până atunci… Oricum doamna prim-ministru începuse o evaluare miniştrilor, care este în desfăşurare, şi după referendum vom avea un Comitet Executiv Naţional, care va hotârî cine din partea Partidului Social… Sau pe locurile Partidului Social Democrat cine va mai rămâne în Guvern, cine nu”, a declarat Liviu Dragnea.

În acest context, Dragnea a vorbit din nou despre problemele de comunicare ale membrilor guvernului, scuză pe care o tot invocă de când PSD a câștigat alegerile. Totuși, șeful PSD consideră că aceasta nu este o scuză, ci este vorba despre ”frica” unor miniștri de a vorbi la televizor.

„Ce este foarte important, din punctul meu de vedere şi o să cer în mod imperativ la acel Comitet Executiv şi o să o rog şi pe doamna prim-ministru, ca una din calităţile pe care… Din calităţile obligatorii pe care trebuie să le aibă membrii Guvernului trebuie să fie buna comunicare. Buna comunicare”, a completat Dragnea.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here