Liviu Dragnea: Nu există nicio listă făcută de nimeni cu privire la remanieri

Şedinţă cu miniştrii Educaţiei şi Finanţelor, în biroul lui Liviu Dragnea de la Parlament. Cei doi au sosit la şeful PSD joi dimineață. Alături de ei s-au aflat şi parlamentari ai PSD. La finalul ședinței, preşedintele Camerei Deputaţilor a negat existenţa vreunei liste cu miniştri ce urmează să fie remaniaţi.

Liviu Dragnea a ieșit la declarații după această întâlnire.

„Le-am spus câteva cuvinte despre noua lege a pensiilor, despre benficiile legii, despre nedreptățile care se îndreaptă, de asemenea rimtul de creștere, atât după 2020 și după 2021”, a spus Liviu Dragnea.

El a mai spus că „le-am mulțumit pentru suțsinerea pe care mi-au arătat-o”.

Liderul PSD a mai vorbit, printre altele, și despre referendumul din 6-7 octombrie. „Le-am explicat că este important pentru noi ca partid să organizăm acțiuni de informare a populației pentru referendumul din 6-7 octombrie, i-am rugat să se organizeze cum numai ei știu să o facă”, a spus el.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al social-democraţilor, a negat joi existenţa vreunei liste cu miniştri ce urmează să fie remaniaţi.

El a spus că nu înţelege de ce au apărut în spaţiul public discuţii cu privire la o posibilă înlocuire din funcţie a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

„Dar de ce a ajuns, dintr-odată, domnul Tudorel Toader subiect? Că eu nu am înţeles. (…) De ce neapărat domnul Toader? (…) Să nu fi făcut vreo confuzie doamna Firea cu listele, că tot umblau cu liste în acea perioadă. Deci nu există nicio listă făcută de nimeni, de nimeni care ar putea să aibă putere de decizie în partid, cu privire la remaniere”, a declarat Dragnea, la Parlament.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here