ALDE avertizează PSD: Nu putem avea o atitudine de sprijin necondiţionat. Noi, în primul rând, suntem obligaţi faţă de alegătorii noştri şi abia apoi faţă de partide

Sursa foto: b1.ro

ALDE atenționează din nou PSD-ul lui Liviu Dragnea!

Deputatul Varujan Vosganian l-a avertizat, miercuri, pe ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, că nu va avea o „atitudine de sprijin necondiţionat” faţă de legea bugetului, dacă se pune problema unei nepromisiuni față de alegători.

Vosganian, fost ministru al Economiei, cere, de asemenea, ca Viorica Dăncilă să facă o deplasare în Moldova pentru a prezenta investițiile de anul viitor, așa cum s-a stabilit în campanie.

„D-le Teodorovici, am făcut o interpelare către d-na Dăncilă, vă rog foarte mult să o luaţi în serios. Noi nu putem avea o atitudine de sprijin necondiţionat la legea bugetului. Am vorbit acolo de autostrada de la Ungheni la Târgu Mureş. Am vorbit de solicitarea ca d-na Dăncilă să vină într-unul din oraşele Moldovei să prezinte investiţiile pentru Moldova în anul viitor. Vă rog să luaţi foarte foarte în serios aceste solicitări ale parlamentarilor de Moldova şi să luaţi curs, pentru că noi, în primul rând, suntem obligaţi faţă de alegătorii noştri şi abia apoi faţă de partidele cu care suntem în coaliţie”, a spus Vosganian, potrivit Agerpres.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here