Lider ALDE, atac fără precedent la PSD: Miza legii offshore e continuarea importurilor din Rusia

Andrei Gerea, vicepereşedinte ALDE şi fost ministru al Economiei, a criticat marţi decizia PSD de a modifica fără consultări legea offshore.

„Interesele sunt îndreptate către continuarea importurilor din Rusia și neînceperea lucrărilor din Marea Neagră”, a spus Gerea la Realitatea TV, citat de G4Media.

El a criticat amendamentele depuse de PSD în Comisia pentru industrii: „Cu modificările de azi, cineva nu dorește ca exploatarea gazelor din Marea Neagră să înceapă și se dorește practic continuarea importurilor de gaze din Rusia. Practic noi închidem, nu mai dăm nici o șansă exploatării din Marea Neagră”.

Totodată, el l-a criticat pe Iulian Iancu, preşedintele Comisiei de Industrii pe motiv că modificările făcute azi cresc fiscalitatea: „La Comisia de Industrii există o altă miză”.

El a anunțat că dacă amendamentele propuse de PSD azi vor rămâne în forma care merge la votul final din plen, „vom vota împotrivă”.

Reamintim că deputații ALDE din Comisia de Industrii au părăsit azi dezbaterea în semn de protest față de amendamentele aduse de PSD.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here