Ludovic Orban: O temă care a beneficiat de o susținere de 80% din populația României nu a întrunit pragul

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reacționat, duminică seară, imediat după închiderea urnelor, în condițiile în care datele parțiale indică faptul că referendumul privind redefinirea familiei toate șansele de a fi invalidat. 

Liberalul a declarat că românii nu au ieșit la vot pentru că liderul PSD, Liviu Dragnea a încercat să confiște această temă. În plus, susține Orban, organizarea referendumului a fost foarte proastă, iar cetățenii nu au fost informați suficient.

”PNL a atras atenția liderilor politici să nu încerce să confiște această temă, să nu politizeze referendumul ci să încercă să stea deoparte. O temă care a beneficiat de o susținere de 80% din populația României nu a întrunit pragul. Tentativa lui Liviu Dragnea de a confisca această temă i-a determinat pe români să nu vină. Liviu Dragnea a furat cei 3 milioane de români care au semnat pentru revizuire. Pe tot ce pune mâna Liviu Dragnea se ofilește, se compromite. Organizarea referendumului a fost extrem de proastă, nu a existat nicio informare, parcă și-a dorit să eșueze.”, a declarat Ludovic Orban.

Potrivit datelor anunțate de Biroul Electoral Central, până la ora 19.00, prezența la vot a fost de 18,87%. Pentru ca refrendumul să fie validat este nevoie ca cel puțin 30% dintre alegători să se prezinte la urne.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here