Celebra cântăreață Anda Adam s-a înrudit cu Clanul Fluture din Drăgănești-Olt

Celebra intrepretă de muzică ușoară Anda Adam s-a înrudit cu Clanul Fluture (familia Goman) din Drăgănești-Olt, după ce a botezat copilul unuia dintre membrii clanului, Cristinel Goman, condamnat în trecut la închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală și trimis în judecată de procurorii DNA, în această vară, pentru complicitate la abuz în serviciu și la spălarea banilor.

Potrivit cancan.ro, botezul a avut loc duminică, în jurul prânzului, la catedrala din Slatina, după care invitații marelui eveniment s-au retras la Drăgănești-Olt, unde Cristinel Goman are un ”palat” impunător, dar și un restaurant în apropiere. De altfel, acolo a avut loc petrecerea, una nu cu prea mulți invitați.

”A fost mai restrâns, să spun așa. Vreo 20-25 de persoane au participat la petrecere. Au fost la preot la catedrala din Slatina, apoi au venit la restaurantul lui Cristinel Goman, din Drăgănești, chiar cel de lângă palat. E restaurantul lor, al clanului Fluture… Anda Adam a venit cu vreo 3-4 cunoștințe mai de suflet”, a dezvăluit un apropiat al clanului, citat de cancan.ro.

Botezul trebuia să aibă loc în primăvară, dar problemele pe care le-au avut Cristinel Goman și tatăl său, Fluture Goman, care a ieșit acum o lună din arestul preventiv, au amânat evenimentul, ar fi mai spus apropiatul clanului.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Brașov au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, în luna august, a mai multor inculpați în dosarul de corupție al primarului orașului Ghimbav, Dorel Toma, printre cei trimiși în fața instanței numărându-se și doi membri ai clanului Fluture din Drăgănești-Olt, împlicați în acest caz. Este vorba despre Fluture Goman, administrator în fapt al unor societăți comerciale, și de fiul acestuia, Cristinel Goman, acuzați de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit în formă continuată, și pentru spălarea banilor în formă continuată.

În urmă cu mai bine de un an, Cristinel Goman a fost condamnat la şapte luni de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală.

Printr-o așa înrudire, Clanul Fluture calcă pe urmele Clanului Bercea. Este binecunoscut faptul că interlopul Sandu Anghel, alias Bercea Mondial, s-a înrudit cu mari personalități politice și din Justiție, cu oameni de afaceri și cu oameni din administrația publică locală, care i-au botezat mai mulți copii. Vorbim, printre alții, de Mircea Băsescu, fratele fostului președinte al României, Traian Băsescu, de Theodor Stolojan, Maria Huza (fosta președintă a Tribunalului București), Lidia Bărbulescu (fosta președintă a Curții Supreme), Gheorghe Brenciu (fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt), fostul viceprimar al Slatinei Gabriel Diaconu, omul de afaceri Marian Chitea etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here