Eveniment de AMPLOARE pe esplanada din centrul Slatinei, cu muzică și invitați din mai multe județe. Printre invitați vor fi și doi miniștri

Un nou eveniment de amploare va avea loc, miercuri, pe esplanada din centrul Slatinei. Va fi muzică, vor fi produse tradiționale, dar și invitați pe măsura evenimentului, printre care miniștri și secretari de stat.

Este vorba despre Ziua Recoltei, organizată, pentru a doua oară, de Direcția Agricolă Olt, care a invitat peste 100 de fermieri nu doar din județul Olt, ci și din județele Vâlcea și Sibiu.

Potrivit organizatorilor, printre invitații de seamă se vor număra vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale, Petre Daea, ministru Agriculturii, dar și Daniel Botănoiu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

„Scopul acestei acțiuni este promovarea produselor agroalimentare românești și este organizată conform legii 168/2017 privind instituirea zilei de 10 octombrie – Ziua națională a produselor agroalimentare românești”, a declarat șefului Direcției Agricole Olt, Dragoș Drăghicescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here